Ne-popolna

Sama doma

Na počitnice

Najini punci zelo radi odideta na počitnice h babi in dediju, ampak do zdaj sta bili vedno le krajši čas dva ali tri dni. Letos pa sta ju povabila za pet dni na morje in seveda sta navdušeno privolili. 

Po eni strani sva se veselila oddiha, po drugi pa ju pogrešala še preden sta odšli. Ne spadam med tiste mame, ki komaj čakajo, da otroci odidejo na počitnice. Ko sva se z možem odločila za otroke, sva se zavedala, da bodo to najini otroci in jih bova vzgajala midva in dokler ne odrastejo bodo najina odgovornost in nikakor ne breme. Marsikdo tega na žalost ne razume in izpadeva čudna 🙂 Oba sva se nažurala in zdivjala pred otroci, sedaj pa sva popolnoma srečna v objemu najinih punc. To ne pomeni, da ju ne spustiva stran od sebe, nasprotno, ko si želita ali dobita ponudbo za vikend paket pri babici jima to izpolniva in takrat res izkoristiva trenutke v dvoje. Uživava v miru in tišini, si prilagodiva urnik tako kot odgovarja samo nama. Take vikende na off potrebujemo vsi starši, a sem dolgo potrebovala, da me je nehala pečti vest in sem začela uživati v prostih dneh. 

Tako je bilo tudi tokrat. Punci sta uživali z dedijem in babico, ki sta se jima posvetila v celoti in ju razvajala na vse možne načine.

Dedi in moja pomorščakinja
Dedi in moja pomorščakinja

Midva pa sva lenarila, pogledala nekaj filmov, dobro jedla…skratka uživala. Po vseh dobrotah, ki sva si jih privoščila pa sva si zadala izziv- 10 dni bova pila zelene smoothije. Več o izzivu si lahko prebereš tukaj.

Kako je pa pri vas?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja