Luštne stvari

#minidentiteta

Zakaj sem se prijavila na #minidentiteta ?

Mogoče se bo odgovor slišal čudno, ampak za mojo prijavo na #minidentiteta je kriva moja tašča Bona. Spoznali sva se par let preden sem spoznala njenega sina, saj je bila moja zdravnica in nikoli si nisem mislila, da se nama bodo poti križale še kako drugače. Zelo sem hvaležna, da so se.

Bila je carica v vseh pogledih, predobrega srca, najboljša mama in babica. Nanjo nikoli nisem gledala kot na taščo, ampak prijateljico. Vsak dan sva bili sposobni ob čaju čvekati tudi po dve uri, ker je bila kljub starostni razliki med nama, vedno v koraku s časom. Bila je velik estet in ljubitelj lepih stvari, tu sva poleg vseh ostalih, našli skupno točko.

Vozila je najlepši Mini Cooper S na svetu, črnega z belima progama in belo streho. Bil je pravi “head turner”. Še danes se spomnim trenutka, ko mi je prvič dala ključe v roke in rekla naj uživam! In sem, zelo! Posodila mi ga je, kadarkoli sem želela. Tudi takrat, ko sva kam odšli skupaj sem vozila jaz. Verjetno je bilo že na daleč opaziti moje navdušenje 😉

Od takrat naprej se moja velika ljubezen do Minijev samo še stopnjuje. Seveda zaradi avtomobila samega, najbolj pa zaradi lepih spominov na Bono, ki je na veliko žalost prehitro odšla od nas.

Vse to so razlogi, da sem se prijavila na #minidentiteta .

Prijavo sem izpolnila bolj za šalo in bila zares šokirana, ko so me poklicali iz Mini Slovenija in mi sporočili, da sem bila izbrana izmed več kot štiristo prijavljenih. 

 

Danes bo res nostalgičen dan

Prevzela bom Minija za en teden ter navodila za izziv, ki mi jih bo, kot po naključju podelila mentorica Urša Draž, katere pletenine je oboževala tudi Bona. Meni pa je bila velika inspiracija pri oblikovanju modne kolekcije v Srednji šoli za oblikovanje, tako, da sem resnično navdušena, da jo bom spoznala tudi v živo!

Neizmerno pa se veselim, da bosta tudi hčerki zopet sedli v Minija, saj se svoje babice najbolj spominjata ravno po njihovih izletih z Minijem.

Hči Lili in babi Bona
Hči Lili in babi Bona

 

Vsak dan bom s tabo delila svoje trenutke na Facebooku in Instagramu, zato se to že vnaprej zahvaljujem za podporo!

#minidentiteta

#minidentitetamajap

2 thoughts on “#minidentiteta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja