Luštne stvari

Konec 1. izziva #minidentiteta

Vse lepo se hitro konča

Tako se je prehitro iztekel tudi teden z Mini Countryman-om in #minidentiteta. Kot že veš sem že dolgo navdušenka nad Miniji, sedaj pa sem še bolj očarana. Upam, da mi uspe zmagati izziv in napredovati v polfinale. Glede na to, da blogam slaba dva meseca in še nimam veliko sledilcev, verjamem, da bo moja stran rasla in se bodo vsi moji načrti uresničili. Pri tem pa bi mi bila osvojena nagrada v  veliko pomoč. Ob tej priložnosti bi se rada iz vsega srca zahvalila mojemu zlatemu možu, ki je prevzel vlogo fotografa in jo odlično opravil. Fotografirala sva v tehniki HDR in s tem skušala ustvariti občutek nadrealističnega. Lili, ki nama je pomagala pri fotografiranju ter Leni, ki je prevzela vlogo fotomodela in zelo uživala.

Posebna zahvala pa gre Mini Slovenija in Urši Draž, ki so mi zaupali avto in mi z izzivom zopet prebudili ustvarjalno žilico.

Izziv sem glede na vreme izpolnila po svojih najboljših močeh. Sestaviti je bilo potrebno nadrealističen kolaž fotografij ter mu nadeti ime. Nisem se mogla odločiti med dvema kolažema, zato sem se odločila objaviti kar oba, ter nekaj mojih najljubših fotografij.

 

Kolaž Mini CountryRama
Kolaž Mini CountryRama

 

Kolaž Country Mini Escapade
Kolaž Country Mini Escapade

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja