Izziv: 10 dni zelenih smoothijev

7.-10. dan izziva pitja zelenih smoothijev (Počasi, ampak vztrajno se približujem finalu!)

7.dan pitja zelenih smoothijev

Woo-hoo! Zdržala sem cel teden! Ponosna! Počutje je še vedno odlično. Tehtnica stagnira, ampak se ne obremenjujem, ker po oblačilih vidim napredek in razliko.  Koža na obrazu je bolj čista in napeta. Spim pa kot polhek 😉 Ideje za nove bloge kar švigajo po glavi. Vsi me sprašujejo, če kaj pogrešam meso? Prav nič. Res je, ko ga pripravljam za moji punci mi diši, ampak ne tako, da bi se pregrešila. Komaj čakam, da mine izziv in bom preizkusila nekaj veganskih receptov, ki sem jih našla na spletu. Odločila sem se pa tudi, da bom še naprej pila zeleni smoothie vsaj enkrat na dan, namesto zajtrka ali večerje.

8.dan

Težka bo, bolj se približujem koncu, bolj se mi sanja o kuhani hrani. Tale presna postulovščina pitja zelenih smoothijev postaja zelo naporna. Danes sem smoothie za kosilo zamenjala za narezano svežo zelenjavo in malo čičerikinega humusa. Bilo je odlično in motivacija prišla nazaj 😉 Še dva dni !

 

9.dan

Zjutraj me je razveselila gospa tehtnica in pokazala skoraj cel kilogram manj. Hlače, ki so mi bile pred devetimi dnevi pretesne, so mi zdaj kot ulite! O happy day! 😉 Še bolj pa me veseli dejstvo, da sem kar nekaj znank zmotivirala in bodo poizkusile tudi same. Zvečer bom odšla na dolg sprehod, potem pa hitro spat, da bo čimprej zadnji dan 😀

 

10.dan

Zadnj daaaaaan! Končno sem ga dočakala, zadjih par dni je bilo res napornih, vendar ko potegnem črto se je izplačalo. Več kot pet kilogramov manj, super počutje, bolj napeta koža…opažam tudi, da mi lasje manj izpadajo. Mislim, da bom to 10 dnevno pitje zelenih smoothijev ponavljala najmanj dvakrat na leto. Zjutraj sem še pridno spila smoothie, za kosilo pa si bom privoščila domačo vegansko pizzo. Mmm, mi že tečejo sline!

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja